Direct naar:

  • Voor afspraken anders dan online of in één van de praktijkruimten zoals genoemd op de site, geldt een tarief van €0,31 per km.
  • Het tarief voor reistijd is €48,75 per uur.
  • Indien er gebruik gemaakt wordt van een werkboek, zal de aanschaf van het werkboek voor de kosten zijn van de hulpvrager (meestal tussen de 15-25 euro).
  • Je laten betalen voor een niet-nagekomen afspraak? Dat doe ik niet (bij de eerste keer) als de afspraak bij ons in de praktijkruimte gepland stond. We vergeten allemaal weleens iets. Als het te vaak gebeurt en het jouw behandeling belemmert, zullen we samen op zoek gaan naar een passende oplossing. Als er reiskosten/reistijd gemaakt zijn, zal de afspraak volledig in rekening worden gebracht.

Vergoeding voor de behandelingen – volwassenen

Als je bij de Psychologiepraktijk Marijke Uithol in behandeling komt, is het helaas niet mogelijk de behandeling vergoed te krijgen. Wij factureren rechtstreeks aan de hulpvrager en hebben geen contracten met zorgverzekeringen. Dit heeft voor- en nadelen. Het voordeel hiervan is dat we zeer korte wachtlijsten hebben. Bij de Psychologiepraktijk Marijke Uithol kan je dus snel terecht. Ook kunnen we hierdoor jouw privacy beter waarborgen. Wij vinden het belangrijk naar jou te blijven kijken als persoon en je op korte termijn van de juiste hulp te kunnen bieden.
In sommige gevallen kun je de behandeling gedeeltelijk vergoed krijgen als je vervolgens de factuur indient, dit is afhankelijk van je zorgverzekering. Mocht je weten wat dit voor jou betekent, kun je het beste contact opnemen met je eigen ziektekostenverzekering.

Het is dan handig de volgende nummers bij de hand te houden:

AGB code Psychologiepraktijk Marijke Uithol 94066253
AGB code Marijke Uithol 94108890

NIP: 230742
SKJ: 111016320
VEN: 36605

Wij hebben geen contracten met zorgverzekeraars.

Vergoeding voor de behandelingen – kinderen

Vergoeding van behandelingen van kinderen en jongeren tot 18 jaar, wordt vanaf 1 januari 2015 door de gemeente verzorgd. In sommige gevallen is er een contract-op-maat mogelijk of vergoeding middels PGB. Neem hiervoor contact op met de gemeente waar je woont.

De tarieven voor de vergoede jeugdzorg vind je hier.

Ik ben gek op kennis delen! Meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwe webinardata, trainingen, gratis werkbladen, leuke feitjes en praktische tips!